Trött men glad


         Fendi ställs upp på bordet för bedömning

Idag är jag trött. Trött men glad. Det var inte direkt drömväder igår när vi åkte hem från Eskilstuna. Blixthalka och snöoväder resulterade i flera trafikolyckor längs vägen, och det skapade lååånga bilköer och stillastående trafik. Självklart även för oss. Men vi ska vara glad att vi inte var med bland de som kom körande där några minuter tidigare...

Utställningen i helgen gick i alla fall jättebra. Fendi skötte sig utmärkt på sin stora officiella debut och eftersom det här var årets största rasspecial för Sheltie, så är jag jättenöjd med hennes placering.

Idag skulle flytten bli klar var det tänkt. Men så blev det inte. Vi har flyttat nåt lass med prylar o möbler, men vi är inte klara på långa vägar. Det får ta sin tid märker jag. Det nya målet för första övernattning i nya lägan i slutet av veckan. Hoppas jag...

Dags för roadtrip!

Imorgon vid lunchhacket åker jag och lilla Fendi söderut. Strax utanför Eskilstuna närmare bestämt är helgens place to be. Det är dags för hennes officiella premiär på utställning. Dryga 180 shelties är anmälda och ikväll har hon badats och gjorts i ordning inför stundande övning. Hon doftar nu cherry blossom och ser ut som en karamell om ni frågar mig ;)

Jag önskar alla en trevlig helg! Det tänker jag ha! :)
Tiden rusar


             Till mig - för att kunna passa tiden...


Precis
om en vecka idag går flyttlasset. Å det enda jag packat så långt är min gamla ärvda matservis... Tro om jag har lite att göra denna vecka som kommer?

Lägg därtill att jag och Fendi drar iväg på en roadtrip till Vilsta utanför Eskilstuna på fredag och kommer hem natten mot Söndag. Men det ska nog gå bra ändå. Huvudsaken är att möblerna blir flyttade på Söndag och jag försöker nu ragga så många starka armar jag bara kan tills dess. Sen kan jag ju i min egen takt packa och flytta småprylarna i lådor på egen hand.

Så när jag tänker efter är det egentligen ingen tokbrådska.


(bild; Nordljus.net)


The only way is up?
Det känns som
mest motvind just nu. Bara den här veckan so far; En nära vän som avlidit. Ett flertal dyra veterinärbesök för min långnosade vän Gucci, som mest troligt också får en sorgset slut. Och mitt i allt försöker man förbereda sig för flytt, vilket inte heller känns som julafton.

Det är väl bara att ta det en dag i taget nu och jag håller tummen för mig själv att det snart känns lättare. When you're down, the only way you can go is up?

Men en sak är säker. Jag hatar att säga farväl för gott...


En ängel har kommit hem...


 http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

(Fridas favoritlåt i hennes favoritversion)


2010-02-15 Fridas födelsedag. Hennes 26-årsdag. Hennes sista dag i livet...

Vila i frid finaste Frida...


KRAMA ERA NÄRA OCH KÄRA!
http://fridasplace.com

Fridas fond
http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2197

Projekt sova gott

                                    

Mitt helgprojekt
med sängmålning blev om intet. Färgen blev inköpt, men sen blev det tyvärr inget mer gjort på sänggaveln. Nåväl, det kommer fler dagar. Om två veckor ska den vara helt klar i alla fall.

Eftersom jag har en säng med endast sänggavel, så har jag i helgen köpt mig en enkel sängkappa som bilden visar. Det ramar in sängen lite fint tycker jag.

Idag har jag varit på barndop. En jättegod smörgåstårta bjöds det på och det var trevligt att träffa folk man inte sett på måånga år. Konstigt det där. Människor som låg i barnvagn sist jag såg dem, och nu var de gamla nog att köra bil. Vad kan de ha ätit!?  :)


TGIF

Thank God it's Friday. Jag är den tröttaste tjejen jag känner idag. Ser fram emot morgondagens sovmorgon! OM lilla Fendi tillåter mig vill säga...  det återstår att se.

Gårdagens födelsedag blev trevlig. Fina presenter och blommor till mig och sånt gör inte ont någonstans :)

I skrivande stund är jag hemma på lunch, sitter vid köksbordet och äter upp den överblivna blåbärspajen från igår. Med vaniljsås. Hela kostcirkeln som vanligt...

Efter jobbet ska jag åka och köpa vit, matt snickerifärg. Det vankas målning av sänggavel i helgen och jag tror det kommer bli riktigt fint!

För övrigt tänkte jag bara ta den här helgen som den kommer i det utlovade solskenet. Förutom gästande av ett barndop nu på Söndag - då min barndomsvän Maries dotter Selma ska döpas.

Trevlig helg!

Härligt med helg


                            Lilla Fendi börjar likna en stor tjej nu...  10-02-06

När det är helg, då trivs jag. Jag känner att jag är bra på det här med helg. Så pass bra att jag skulle kunna tänka mig att köra precis tvärtom motför hur jag gör nu, dvs. jobba två dagar och sen vara ledig fem. Jag tycker ju så mycket om sovmornar, att inte behöva känna stress över att hinna med att ta hand om hundarna på ett bra sätt och bara låta dagen flyta på i sakta mak...  Men nu är det fem dagars jobb till nästa gång. Det får väl gå bra det också.

Igår hade jag en hundig dag hela dagen. Först mötte jag upp Jeanette och Camilla med respektive hundar för liten hundträningsdejt. Jag tränade inte just med mina, men Fendi fick åtminstone stå vid sidan och se söt ut. Gucci mår inte bra för dagen och har återigen en inbokad veterinärtid den 15:e feb. Det ser inte så ljust ut för min långnosade vän tyvärr...

Senare åkte jag till Fia och hennes Grand Danoisvalpar på 6 veckor. Jag hade lovat agera valpfotograf och det tog sin goda lilla tid att fota 8 valpar med mycket egen vilja...

Idag har jag och T tagit oss en tur på IKEA. Det blev lite lunch på plats och shoppingmingel. Något storshoppande blev det inte, men en ny gosig filt och ett par blockljus fick följa med hem. Vintertid kan man inte riskera bli utan...


Håll i hatten

...för nu händer det grejer.

Upp eller ner? Hit eller dit? In eller ut? Rätt eller fel? Smart eller dumt? Ja jag vet snart inte vad som är bak eller fram längre heller, men nu är det väl bara att hålla i...

Åsså har jag skaffat mig mobilt bredband. Funkar väl sådär så långt.


RSS 2.0