Jag har nog tur...

... som inte ens behöver börja fundera på vad jag ska göra av mina pengar varje månad. På något vis ser hunderiet till att det löser sig ändå. Idag fick veterinären ca 900 kr, varav 500 av det var till ett särskilt dietfoder... Puh. Därtill blev jag samtidigt tvungen att köpa ny säck foder till valpen också á 600 kr.

Men jag har nog tur  - för det heter ju "det kostar att ligga på topp". Så bevisligen är det där jag ligger!

Helgens planer

I skrivande stund är jag hemma på lunch och intager lite snabblunch. Efter jobbet väntar en tur i skogen med härligt sällskap av fem hundar och en god vän.

Imorgon blir det nog en tur på Selånger marknad - "bara för att" man alltid har gjort det. Lite av en tradition helt enkelt, även om jag sällan eller aldrig handlar något mer än något gott att äta...

Senare ska det vankas surströmmingsmiddag! MMMMMUMS vad gott! Det är flera år sen jag åt sist, och SOM jag längtar!

Hej svejs.


737
737.
Så många sidor har den här boken av Marian Keys som jag nyss läst. En förtjusande man heter den. Man får följa ett antal kvinnor omlott i "egna" kapitel och till slut hajjar man den röda tråden.

En helt okej bok tyckte jag, och feel-good-känslan när man läst sista sidan och slår ihop denna tjocka tegelsten till bok går inte av för hackor. Sa jag att den var 737 sidor? I pocketform, i vilken jag tycker bäst om att läsa mina böcker, så är det knappt att boken får plats i händerna :)


The return of Bakelaine


                               
                            Colors of yellow, red and blue. Good and ready to bake for you.
Idag är rubriken viktig.
Det måste uttalas på engelska...  ;) Bake-Elaine alltså!

I torsdags klickade jag hem tre nya pastafärger från Wilton. The best kind. Så nu är jag riggad igen att återuppta bakandet! Jag har inte ens testat min ugn i nya lägan än, så det blir spännande att se. Utan bra ugn är det ingen mening att ens försöka få till bra bakverk.

Jag kan i alla fall varmt rekommendera "Lyckasmedmat.se" - för de varor jag klickade hem på torsdag e.m. hade jag i brevlådan dagen efter vid lunchtid! DET är service det.

Idag har jag lite tvätt-och städardag här hemma. Mer än den dagliga städningen vill säga som alltid infinner sig när man har liten valp i hemmet... Men snart ska jag iväg ut i solen och hitta på något så mina långnäsor blir nöjda med dagen.


Som ler och långhalm

                                                       Mina små flickor - Fendi & Penny

Skrivbordet är mitt                                               En liten glimt av mitt nya hem.


Long time no see, som det brukar heta... Här har jag inte varit flitig vill jag påstå. Vet i och för sig inte om det känns som någon större mening att skriva här. Lusten att skriva vill som inte infinna sig riktigt, och jag är lur på om det verkligen är några som läser det jag skriver - so what's the point?

En liten lägesrapport kan jag ju ge nu när jag ändå är igång för dagen. Jag är äntligen inflyttad i min nya läga och trivs redan riktigt bra. Lilla Penny ser till att jag inte får sova särskilt mycket om nätterna och som längst har jag sovmorgon till 05.20 sedan hon kom in i mitt liv, för snart 4 veckor sedan.

I lägan har jag nu målat väggarna ljust gråa och jag tycker om resultatet! Det känns krispigt och fräscht, men för den delens skull inte kallt. Det tidigare omtalade gamla skrivbordet är äntligen mitt och står nu i "kontoret". Nu är det bara resten kvar...

Semestern är slut och jag har nu jobbat drygt 2 veckor med fullt upp att göra. Det känns bra ändå, så det är bara att köra på!
RSS 2.0