Ny header... igen.

Samlar fr.o.m. nu de gamla i egen kategori...

Nr 1;



Nr 2;



Picturetime!

Tänkte visa er lite bilder om vad som händer hemma...  om nu nån vill se vill säga..? äsch, jag tvingar er att titta :)




Först en liten bild på mina nya bordstabletter - rosa och randiga.. söta och somriga tycker jag. Passar fint till de rosa pelargonerna i fönstret..




Titt vilken liten söt blomhink jag köpt! Där fick en liten murgröna bo.



Här hamnade ljusstakarna jag köpte från www.fredrikmicael.se . Ser lite tomt ut just för dagen - men det är mer på gång..  Jag håller precis på och målar om en ram till en förstoring, som ska få sin plats precis ovanför byrån e det tänkt..



Till sist en gammal bild jag hittade i telen nyss, ett perfekt sätt att be om akut smakråd! Lekte Picasso så jag fick till både fram-och baksida av jackan på samma bild - snåljåp som man är ville jag helst bara skicka ett MMS ... :) Försök ignorera min dryga-brud-som-fan-look i ansiktet.. jag ser tydligen ut så när jag koncentrerar mig hårt - måste jobba på det. 

Mulen måndag

Så var det måndag igen. Det känns som jag missade natten mot måndag - när det var dax att kliva upp minns jag inte ens att jag hunnit somna än...!  Jag är såå trött....  Men nu är det upploppet. Sista slutspurtveckan och sen SEMESTER! Som jag längtar...   Tro om vad som kommer hända på min semester bara...  den är tyvärr väldigt oplanerad pga olika omständigheter..  Ett par hundtävlingar är det som är bokat, inge mer...   än.


Den här veckan ser jag ändå fram emot lite mer målning - förhoppningsvis så det som är påbörjat blir klart i alla fall.. Sen väntar maaaassa mer målning, men man får ta det lite pö om pö. Wipe on, wipe off.


Sen är det ju Gatufestvecka! Tror nog jag kommer vara en segis tjej på jobbet på torsdag åtminstone...


Skulle också vilja äta nåt piller som får mig lite mer "upp" idag. Vet inte vad det är, men det känns lite mulet inombords också precis som när jag tittar ut genom fönstret....


Klurar på om jag ska steka lite fusksol på Egon idag...? Det e nog ca 1 år sen sist.. Lite bränna brukar pigga upp...

Sex and the city - SE DEN!!

Nyss hemkommen från biokväll med Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha.  Å ja, jag har skrattat så käkarna låste sig och jag har tokbölat så maskaran rann...  Sex and the city-filmen var helt UNDERBAR! Jag tänker helt enkelt inte berätta mer för ni måste pallra er dit själva och se och uppleva denna film utan att jag röjjer de roliga, sorliga, underbara och helt FABUOLUSa bitarna för er!


Jag tror bestämt att jag måste ta med mig T å se den igen faktiskt.. Om inte annat så i utbildningssyfte...  Jag har ju min alldeles egna Mr Big...


Hm, hur ska jag nu fortsätta denna kväll?!

Fynd!

Har inte tid att skriva mycket just nu.. blir en kvick briefing nu bra :)


Jag gjorde ett fynd igår! Hittade ett gammalt jättefint bord som jag ska slipa och  måla om  - VITT. Det kommer bli såå fint tror jag med de vita sofforna och resten av "det nyagamla" som jag har tänkt...  Jag tror Micke höll med om att jag gjorde ett riktigt fynd igår... billigare än så går nog inte att hitta.. hihi... ja, om man nu inte får ärva eller får nåt till skänks helt alltså..    Ååh om det bara kunde bli färdigt nån gång! Jag är rastlös!


Varför ska T behöva vara ute o ränna i Sverige när han har så mycket jobb här hemma.. hihi...


Jag fick direkt napp på sällskap till Sex and the City-bion idag i alla fall! Micke blir mitt sällskap - shit va jag längtar!


Nu ska jag bränna en snabb sväng till IKEA å köpa lite ljus o "krafs"..  vilket jag inte hann med igår.

Ha en bra lördag - regnet till trots..!

e.


Sex...


...AND THE CITY!
  Jag vill se den här filmen nuuuuuuuuuu!!  Tro om nån vill göra mig sällskap...?  Please? Pretty please?




FreDagens missions

1. Jobb till 14.20 som alltid på härliga fredagar :)

2. Hem och walka dogsen..

3. Kanske bronscha lite på uteplatsen?

4. Middag med le darling....  men vad äta?!!?

5. Kaaanske en tur till Birsta/IKEA för inhandling av lite småtjafs...  ljus etc??

6. Spendera nån timme med att grundmåla tavelram och spegelram...  vitt såklart...  :)

7. Fredagsmys... don´t know doin' what exactly yet...


//Elaine - fortfarande miss swenglish

Godmorgon soliga försovning!

Jaha. Det verkar som det var längesen T var iväg på spelning mitt i en arbetsvecka... för jag märkte imorse att jag totalt glömt bort att ställa väckarklockan!  Ooups...  Slog upp mina blå exakt 06.48  - 12 minuter innan jag ska vara på jobbet....  Känslan man får när hjärtat stöts upp i halsgropen när man inser att man försovit sig är inget behagligt sätt att börja en solig morgon. Men flög upp det gjorde jag och var på jobbet 07.20. Kalla mig Blixten om ni vill.


Idag skiner solen och jag är på riktigt bra humör. Tack flickorna för snälla kommentarer om mitt småfix här på blogglayouten :)   Yes Linda, jag är nog en hårdrocksflicka, men I like things cute! Å jag verkar lajka things swenglish också...  haha


Gårdagskvällen blev precis som min mission-plan var förutsedd. Först en tur till Micke med kusinvitamin, sen gardinupphängning och layoutfix. Avslutade kvällen i sängen med inlånade nummer  "Lantliv" och "Drömhem & Trädgård". Tänk så fint det kan va...
 
 

Knoppade in som en prinsessa...


//Elaine - spår sol i helgen

Lite ändringar i layouten...

Ja liiite nytt är det här i alla fall... men jag orkade inte sitta och styra upp en helt ny layout den här gången..  använde samma stilmall som sist. Bara lite nya färger och ny bild osv...  ja som ni ser..

Är inte ens helt nöjd med den.. tyckte nog bättre om den förra. Nåväl, den får väl vara så länge tills jag får inspiration att göra ytterligare en ny :)

Nu borde man kanske äta lunch?  (!)

Sov gott,

//Twinsister Elaine


TorsDagens missions

1. Som vanligt jobba fram till 16...

2. Hem och gå promenad med mina kära små långnäsor.

3. Tripp till Myrbodarna (Fredrik & Micaels gårdsbutik) med kusinvitamin Anna-Karin!

4. Nytt försök med att hinna stryka och hänga upp de nya gardinerna till T:s musikrum...

5. Photoshop-session för att göra ny blogglayout?

6. Kolla TV i sängen tills det e dax att catcha some Zzzz's

Godmorgon blå himmel

Imorse var det lekande lätt att kliva upp. Inte för att jag var tidig i säng igårkväll...för den planen sprack totalt igår, men för att jag hade en så trevlig kväll igår så jag liksom fick extra kick av energi :) Jag hann tyvärr varken hänga några nya gardiner eller trixa fram en ny blogglayout igår, men det får bli idag eller imorgon istället.


Kvällen började med att mammsen hämtade upp mig för en sväng ut på Birsta. Innan vi hunnit genom stan frågade hon om jag ville ha en sushi.... SUSHI!!  Jamen JAAA de vill jag! :D   Det godaste jag vet!


Så medan hon körde så klämde jag en mellan sushi - bara lax å rullar med extra soja. Feels like heaven...!


Väl framme på Birsta köpte jag en söt liten blomma och fyra nya bordtabletter från Cervera. Jättesöta. Randiga.
Mitt uppi shoppingen ringer då skolfröken Susanne och vi bokar kvällsdejt hos kusin A-K. De bor ju så fint så det svider i ögonen av att se allt fint...  Tjejsnack a la a lot of catching up och rabarberpaj med vaniljsås gjorde kvällen till en succé enligt mig. Mera mera!


A-K och jag bokade även träff idag efter jobbet. Hon ska hänga med mig ut till Mickes gårdsbutik i Myrbodarna. Å det ska bli såå trevligt :)  Är klockan 16 snart?




//Elaine - på gott humör

Onsdagens missions

1. Jobba fram till 16.

2. Hem och äta och rasta dogsen...

3. Dyka ner i photoshop för att trixa fram en ny blogg-layout?

4. Birsta Grand Tour med da mother  - för ovanlighetens skull...   :)

5. Strykning och upphängning av nya gardinerna till "musikrummet"...

6. Tidig nedkrypning under täcket  - med TV:n som nedvaggning...

Ett konstaterande

Ullis sa något väldigt träffande till mig häromdagen på vår IKEA-tour...

"Du är en bonnjänta du Elaine..."

Ja....  det stämmer nog...  Jag drömmer ju alltid om dubbeldörr, grind, vit panel och liljekonvaljer... vitt lantligt...
Men kan det gå ihop med hårdrocksflicka...?!  Ja kanske...?









//Elaine - dagdrömmare...

Godmorgon löningsdag!

Åååh den bästa dagen på kontot. En efterlängtad dag...  :)


Igårkväll blev det preppning inför all målning.. jag märker att jag har lite dåligt tålamod vad det gäller såntdär. Jag vill ju börja måla direkt - inte hålla på å pilla med allt förarbete som slipning osv... Fort färdigt är mitt motto! Men tyvärr så delar inte T det mottot.... shit va han e noga.. suck ;)  Men jag tror det blir bra när det väl blir klart.
"Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge..."


Ikväll blir jag home alone. T spelar... å sen åker han på långtur imorgon och spelar även imorgon kväll...  kommer då hem en snabb vända på fredag eftermiddag för att sen åka 60 mil igen tiiiidigt lördag morgon. Hemkomst söndag kväll... Så Elaina är free and available rätt mycket från å med idag kan man säga.. 

Tror jag ska passa på att sussa tidigt ikväll...

//Elaine - hurven o trötter

Shopping från Fredrik & Micael

Dessa ska bli mina på torsdag då jag ska ut till världens bästa Micael å deras fina gårdsbutik.. Bilderna är från  http://fredrikmicael.se/  Kika in och shoppa vettja!




Kaffeburk soon to be mine.. :)  Har redan den för te!




Sen tänkte jag att två såna här ljusstakar i trä skulle få följa med hem också...



Ikväll ska det börja målas igen! Byrån, en tavelram, en spegelram m.m....

//Elaine - i fixartagen

Nystart?

Old blogger dressar om!

RSS 2.0