My new wheelsOkej, kanske lite tråkigt vanlig, säker och "vuxen" - men visst är min nya bil fiiiiin?! :) Den är åtminstone en ren dröm att köra och hundarna har nästintill 3 rum och kök därbak i skuffen. I like it!

Så är min kära, röda, gamla Golf till salu - om någon skulle råka vara intresserad...


Fikastund


Söta Tilde var duktig och smakade av allt... hennes mamma också. ;)


Dumle-cupcakes så det räckte och blev över.


Min nya muffinsställning fick jag äntligen anledning att inviga!


Enkel sockerkaka med polkaglacyr.
Idag kom söta Tilde och hennes mamma Fia och hälsade på. Det är så härligt med fikafrämmande som ÄLSKAR fika! :)
Jag bjöd dem på lite kladdkakemuffins, grädde, jordgubbar, sockerkaka och Dumle-cupcakes.

Efter fikat var Tilde som en liten duracellkanin... sa någon nåt om sockerrus? ;)


Ur familjearkivet


Min kära mor vid Vängåvan i Sundsvall, 'back in the day'...


En regnig dag som denna har jag passat på att besöka farbror polisens tillhåll. Det stundar eventuellt en kortare resa för mig om några veckor, och då bör jag ha ett pass redo. 1,5 timmes väntan i kö, 400 kr fattigare och vips, dyker en förhandsgranskning av mitt blivande pass upp på skärmen. Varför ser mina passfoton alltid ut som något taget från programmet Jailbreak?!

Eventuellt, och förhoppningsvis, åker jag och min vän Anna till England i början av augusti. Vad vi ska göra där törs jag knappt berätta. :) Vi ska åka och hälsa på hos en border collieuppfödare i södra England, där för dagen två valpkullar finns att beskåda. Tanken är att vi hyr en bil på flygplatsen i London, så vi är fria att åka runt bäst vi känner för dessa dagar. SOM jag längtar! 

Jag har idag suttit och sorterat gamla foton och börjat ge dem var sin plats i riktiga fotoalbum, istället för nerslängda i en stor påse som de är just nu. Bilden ovan är en av mina favoriter. Knepigt sånt där egentligen, en bild av min mamma som jag minns jag tyckte var den fiiinaste bilden i hela världen när jag var liten. Fast det tycker jag nog fortfarande... :)

Till bror

Är ni någon gång i Stockholmstrakten och behöver en naprapat? Då kan jag tipsa om min bror, som nyligen startat egen praktik, Rodin Rygg & Rehab. Jag har knåpat ihop en enkel hemsida till honom, kika gärna in vettja!

I onsdags gjorde jag en skräll och gjorde ett spontanbesök på Gatufesten. Jag hamnade först i en båt i solnedgången för lite fördrinkar, sedan bar det av mot tälten. Riktigt trevligt!

Jag var rädd att ligga med migrän hela gårdagen, men jag mådde faktiskt oförskämt bra, och skrällde ytterligare en gång på kvällskvisten genom att bege mig ut på löprunda a la 5 km, med långnäsorna i sällskap så klart.

Imorgon, vid cirkus 05, drar jag ner till Alfta över dagen för lite vänstervarvande i showringen. Jag får ladda med kaffekannan hela dagen, för på kvällen bär det av mot ytterligare en kväll på Gatufesten! På't igen bara! :)

RSS 2.0