Jag är sämst...

                  
                                                      Fendi - 7,5 månad gammal ♥


... på att blogga nu för tiden. Vissa dagar tänker jag att jag borde lägga ner helt. Men mnjaaee, inte än. Vem vet, lusten att skriva kanske kommer tillbaka rätt som det är?

Mitt liv består mest av jobb just nu känns det som. Och veterinärbesök... Plånboken står vidöppen och Sundsvalls snart samtliga veterinärkliniker tackar och tar emot. Nu får det vara nog på ett tag tycker jag, annars blir mina nära och kära helt utan klappar i år - å det vill vi ju inte.

Förra helgen var jag i Stockholm på avelskonferens med Shetland Sheepdogklubben. För mig som hundnird var det jätteintressant!

Idag har jag varit och snusat på 4-veckors, toksöta små collievalpar hos min vän Micael. Han hjälpte mig att fota min lilla Fendi idag också som nu hunnit bli hela 7,5 månad gammal.

Imorgon väntar en uppfödarträff i Stöde med lunch, massa hundprat och förhoppningsvis en massa gosande på 7-veckors sheltievalpar. Mmmm livsfarligt! ;)

Trevlig 1:a advent!


Min helgPlanerna
för den här helgen var betydligt bättre än vad facit blev. Å allt skyller jag på vädret. Vem kom på det här?!

Igår Lördag så åkte i alla fall jag och min vän Fia till Alnö för att hälsa på min pappa. PLANEN var egentligen att testa att tömköra och longera de små minihästarna, men pga regnrusket och risken att så söta människor som vi smälter om vi blir genomblöta- så blev det mest mysfika och massa surr inomhus. Men det är trevligt det också!

Fia och jag hade bokat in en tjejkväll med film och gott att äta, och så blev det. Men vid 22.30-snåret när jag satt i bilen på väg hem fick jag ett samtal som lockade med mig ut på dåligheter. Duschade, kammade luggen och tog på mig ansiktet rekordsnabbt och vips var jag nere på Oscar i annat trevligt sällskap!

Idag Söndag har jag inte gjort många knop. Vid lunchtid intog jag dagens första måltid. En glassbåt. Sedan dess har det blivit två till... Kanske man borde styra upp en sen middag nu? Jag hade först tänkt försöka vänta på T, men det dröjer nog närmare två timmar till innan han dyker upp, och då har jag nog hunnit svälta ihjäl...

Fortsättning följerHär om dagen
köpte jag uppföljaren till boken "En sorts kärlek" av Ray Kluun. "Änklingen" heter uppföljaren och jag hoppas jag tycker om den lika bra som den första. Den grep tag i mig ordentligt...  Jag har haft ett långt läsuppehåll nu, så jag hoppas jag kommer igång med den här rätt snart. Har inte ens hunnit läsa första raden än. Kanske ikväll?

Igår var jag ut en sväng till Alnö för att gratta på Fars dag. Småhästarna börjar få på sig vinterpälsen nu och den ena skulle lätt kunna förväxlas med en liten brunbjörn om han sågs lite på håll. Jag ska dit igen på lördag för då väntar lite longering och tömkörning. Usch så kul det ska bli! :)


Välkommen hem!Fniss.
Nejdå jag bara skojas. Kunde inte låta bli. Jag har varken bytt ras eller skaffat mig en till hund. Det får räcka med tre. For now...  ;)

Men efter dagens fotosession av min vän Fias Grand Danois-valpkull så blev jag stormförtjust i den här lilla gula tjejen ovan. En riktig sötnöt!

Vill Ni se resten av kullen så dyker det alldeles strax upp massa nya bilder på Fias sida. Kika in vetja!

För övrigt är jag home alone ikväll. T är och spelar och jag bättrar på hullet med en 200-grams Marabou inför den väntande vinterkylan.


En present till mig


En sån här fick jag. Från OBH Nordica.


Pga att jag tycker så mycket om att baka och att äta massa smarrigheter så har jag kört ihjäl min elvisp. Den hade inte alls många år på nacken, men den tyckte att den jobbat nog nu. Totalhavererad kan man nog säga.

Igår gick jag och lilla mor en sväng på stan efter jobbet, och vips fick jag en visp.  Tack snälla mamma ♥

RSS 2.0