Nytt läge. Igen...

Idag efter jobbet åkte jag och tittade på lägenheten jag hintade om igår. Visst bor jag just nu i en helt ny tipp topp-renoverad läga med väldigt centralt läge. Men den har många nackdelar också... För det första så är den på tok för dyr för mig. På tok för dyr för en ensam person överhuvudtaget. Man bör kunna göra annat än "bara bo" för sin lön också...

Vidare är lägan helt galet lyhörd. Jag hör allt som grannarna säger och gör, så det känns mer som jag flyttat inneboende med ett gäng främlingar, än flyttat för mig själv. Lägg sen till att det inte finns en endaste gästparkering, ingen balkong eller uteplats etc.

Den 1 juli flyttar jag alltså igen. Beslutet är taget. Jag får en hel övervåning för mig själv. Jag får massa fönster i alla väderstreck. Jag får "egen" gräsmatta och väldigt nära till både jobb och skog, men ändå gångavstånd till stan om jag vill. Jag får nånstans mellan 10-15 kvadratmeter större läga än jag har just nu, fast för tusenlappar billigare penning per månad. Jag får dessutom som endaste granne - en barndomsvän i våningen under mig. Lägan har stor potential att bli jättefin, och för mig - känns det här helt rätt.

Mot ny adress! Igen...

Mer förändring


                                                  En sån här smidig sak bor nu med mig


Det är väl lika bra att köra på
när man fått upp farten? För nu händer det minsann grejer igen. Mest troligt bär det snart av mot ännu en ny adress. Till veckan ska jag kika på en annan läga som skulle innebära betydligt snällare hyra, fler kvadratmeter, gräsmatta för långnäsorna och allmän "eget-hus-känsla".

Men sen måste det väl ändå börja bli lite lugn och ro...?

Sneak peek 3
Mina ögon svider av trötthet. Det blev visst 13 timmar på jobbet idag. Nu väntar sängen på mig. Knopp och Fendi har redan knoppat in för ikväll...

Är det helg snart?

Sneak peek 2


                               Min vitmålade sänggavel är äntligen på plats

Jag har inte gjort många knop den här helgen. Jag har umgåtts med Fia och blivit lyxbehandlad med god middag och gofika. Tur man har bra vänner, för vissa dagar har haft lite för mycket motvind den senaste tiden...

Jag trivs när jag känner mig trygg. Men med allt som har hänt på sistone (och fortfarande händer) har gjort att att jag känner mig allt annat än det. För många saker känns för osäkra just nu för min smak. Men tillsammans med våren hoppas jag medvind och lugn infinner sig för mig igen...


Sneak peek 1


                                                    "Mitt" vita kök


Sådärja. Nu har jag styrt upp internetuppkoppling igen. Jag har väl inte riktigt bott in mig än så det känns som hemma, men jag tänkte ni skulle få se några små sneak peaks från nya lägan här framöver - om ni vill?

Köket är ju sprillans och vi snackar vitt och varmluftsugn - så när energin börjar komma åter igen ska det bakverkas kan jag lova!

Ikväll har vi varit och grattat kära mor på födelsedagen, så nu är jag mätt och snäll och nedslagen i soffan inväntandes veckans avsnitt av Solsidan. Bäst just nu!

1 vecka...


                                                                     ♥


1 vecka
har nu passerat. 1 vecka utan Gucci. Tänk att en så liten varelse kan lämna ett så stort tomrum efter sig… 


Jag hoppas du har det bra där du är…  ♥


Mot ny adress

Flytten kom av sig lite några dagar här i samband med min lilla Guccis bortgång. Fy vad det gjorde ont i mig, och fortfarande gör..  För vissa kan det tyckas väldigt konstigt att någon kan ha så pass starka känslor för något "så simpelt som en hund" - men för mig är mina hundar det närmsta jag har till sambos/barn/bästa vänner så för mig är det som att förlora mina närmsta när sånt här händer. Och det gör ont..

Ikväll ska i alla fall jag, Knoppen och Fendi sova i vår nya lägenhet för första gången. Det känns nästan lite pirrigt, som om vi ska sova hos någon främling - inte i vårt "nya hemma". Men det blir nog bra.

Nu ska jag iväg och måla sänggavel. Det projektet har helt blivit åsidosatt, men idag är det dags för första rundan med grundfärg.

Jag önskar Er en trevlig kväll!


♥ Sov gott Gucci ♥


RSS 2.0