Inte vilken Valborgsmässoafton som helst


Nää minsann.
Det här är inte vilken Valborgsmässoafton som helst. För det här är den absolut bästa jag kan minnas! Orsaken är att jag just idag blivit ägare till mitt livs första systemkamera - en Nikon D60! Å jag är bara såååå glad!

Visst, jag hade ju väldigt helst jättegärna mest velat komma hem med en D90... men just fotomässigt skiljer sig de inte så mycket åt som man kan tro, däremot lockar ju att kunna filma i HD-upplösning också. Men D90:n får vänta till en annan Valborg.

Hörrni, ha en TREVLIG VALBORGSMÄSSOAFTON!  Det ska jag ha!

Helgen i korthet
Visar en snapshot på de tilltänkta nya gardinerna till vårt vardagsrum. Snart så...

Helgen har rusat förbi. Ungefär såhär har min helg sett ut...

Lördag;

Uppe samtidigt med tuppen, in med jyckarna i bilen och iväg det bar till Matfors brukshundklubb. Kikade där på lydnadstävlingar och sen vidare på spontanbesök till pappa på Alnö. I solens sken blev det en joggingpromenad med gårdens små minihästar.

Kvällen spenderades home alone eftersom T var på havet igen...


Söndag;

Uppe med en annan tupp denna morgon. Storstädning och solsken igen. En tur till stugan med gummistövlar på. Ett stopp på Dannes för årets första mjukglass på väg hem. Väl hemma blev det plantering av väl valda vårblommor på uteplatsen.

När mörkret närmade sig valde T och jag ut en film och några av Karamellkungens favoriter till det. Det blev en film som grep tag i själ och hjärta....  Vet inte hur jag ska få bort honom ur tanken.... Pojken i randig pyjamas....

Premiär-mingel!Ja nu ska jag berätta vad jag gjorde i lördags. Jag var ju som sagt på en liten road-trip... Glada Hudik var målet. Jag hade nämligen blivit inbjuden på en liten "VIP-smyg-premiär" i Fredrik & Micaels nya fina butik! Det bjöds på lite gott att skåla, tårta, kaffe, bakelser, glass och you name it! Lägg sen till musik som masserar själen, väggar prydda med Laura Ashley och inredning i lantligt vitt med pärlspont och levande blommor....  Låter inte det MYS så säg?!

Idag måndag den 20/4 så har Fredrik & Micaels nya butik / café officiell premiär. De håller till i sjöbodarna mitt i stan - dit hittar väl alla, visst?

Jag fick med mig hem en ny kudde till soffan i alla fall. En liten vit toksöt sak. Som en karamell. Jag hittade även ett par gardiner som jag ska låta få hänga i vårt vardagsrum, men dom får nog min nästa lön sponsra...  Rom byggdes inte heller på en dag.

Nu ska jag iväg och lägga spår med jyckarna!

Tjingeling! Tjingeling!
(come on baby, shake that thing)

Kärt barn har många namn.


Gamle Knopp
har varit hos "farbror tandläkaren" för första gången. Han fick en spruta som gav honom en rejäl bläcka först, och senare en avslappnat skön sent-en-lördagskvälls-stil på kvällen...

Vi funderar på att börja kalla honom "Gluggen" fr.o.m. nu?

Imorgon blir det en road-trip till Glada Hudik!  Återkommer imorgon och berättar vad, hur och varför...

Bara en till?Jag tror
jag har gått å blitt en samlare på äldre da'r.  En samlare av olika kokböcker. Stora som små. Den här gången blev det en om grillning, med bl.a. tips på smarriga marinader och geggamojjor m.m.

För inte kan man väl nånsin få för många...?

Long time no see...Såhär anonym och osynlig
har jag nog inte varit nån endaste gång sen jag började skriva blogg...  Men nu är jag tillbaka - så håll för ögonen eller se och njut!

Nu är min tid som Söderhamnsbo över. Det har bara varit jobb jobb å jobb. Från tidig morgon till sen kväll. Å ingen tillgång till privat surfande har jag haft, så därav det jättelika blogguppehållet.

Fr.o.m nu är jag stationerad i Sundsvall i alla fall, så nu ska allt vara som vanligt framöver.  Visst, inte har jag lika mycket tid att skriva och leka i photoshop som när jag var arbetslös, men bättre än jag varit senaste månaden kommer jag att bli i alla fall!

Påskhelgen har vi spenderat i Vemdalen. T har spelat på afterski och med Charlotte Perrelli så det var lite skoj att följa med. Långnäsorna fick följa och det blev flera branta promenader för dom - å lite bus i skidbacken vid gonattrastningen...

Här hemma har jag hunnit påskpynta till det lite med både påskris och tulpaner. Blommorna har fått sig en omplantering såhär i vårtider och nu är det alldeles strax dax att plantera vårens plantor utomhus också. ÄNTLIGEN!

Önskar Er alla en lite sen men välmenad GLAD PÅSK!

RSS 2.0