Rolig kalender

Jag har en så rolig kalender för dagen må ni tro. Största och mest efterlängtade datumet att se fram emot är 6:e februari. Då drar jag en, över dagen, tur och retur till Amsterdam. Och med mig i liten väska på väg hem, följer en liten valp. Jo, ni läste rätt - jag taktar upp med en tredje vovve igen! Men den här gången är väldig speciell för mig, för nu vankas det inte en till Sheltie - utan en Border Collie! För mig är detta en dream come true, men jag vet att vissa säkert höjer eller rynkar ett ögonbryn eller två över detta. Men, det skiter jag i. :) Sen lovar jag att vara nöjd med min flock ett bra tag framåt! ;)

Ett annat roligt datum i kalendern är fredag den 30:e december. Då tuffar tåget mot Åre och där bjuds en helgs nyårsfirande! Å dit är det inte långt, varken till Åre eller nyår. Kuuuul!

By the way, ni som eventuellt vill kika på underverket i Holland -  kan kika in här; Live puppy-cam!


Mot nya äventyr?

Idag kom ett chockbesked på jobbet. Min tjänst finns inte kvar till hösten, hela min avdelning ryker för att vara exakt. Tre år har jag jobbat i detta bolag, och jag har verkligen trivts, främst pga att jag jobbat med de bästa arbetskamraterna man kan tänka sig.

Tro om vad som kommer hända härnäst? Ni kan gärna ha mig i åtanke om ni hör om något ledigt jobb...

Förändring känns alltid lite läskigt, men det kan ju faktiskt bli riktigt bra också till slut. Ja, så får jag nog tänka.

Om jag fick välja

... så skulle jag bo i ett hus på landet. Men eftersom det är mission impossible för mig allena, så skulle jag vilja försöka få till det näst bästa - att hyra ett gårdshus.

Jag ber er, alla jag känner och inte känner - att hålla öronen öppna och mig i åtanke om ni hör om något för uthyrning. Jag lovar att vara en snäll hyresgäst. :)


Wordfeud

Ja, nu wordfeudar jag också. Jag är rätt sen in i matchen, men visst är det lite skoj när man inte har nåt bättre för sig.

Lilla Penny var igår på upptäcksfärd lite utom mitt synhåll under vår lunchpromenad. Och efter ett par kallande rop med min mest bestämda röst, kom hon äntligen - smaskande på något gott, vem vet vad...

Redan igår eftermiddag straffade den handlingen sig av sig själv, och matten är allt annat än glad. Det är inte alls skoj att hela tiden ha en skithund, bokstavligen. Hoppas och tror ändå att det snart lugnar ner sig. Puh.

Nu är reklampausen slut, åter till Tinas Julkök på 4:an!  :)

Och ja Erika, whoever you are - det räcker med dig! :)

RSS 2.0