Flyttfix

Midsommarafton spenderades som kombinerad hus-/hundvakt ute i Myrbodarna. Som sällskap hade jag tre collies, två shelties och miljontals myggor. För underhållningen stod byns skönsjungande småfåglar, och de gav konsert non stop dygnet runt.

Väl hemma igår, så vann latmasken och jag knoppade in några timmar i egen säng.

Idag väntar flyttfix. Jag ska inleda med att måla färdigt topplagret på mina sängbord och en gammal hylla. Tillräckligt med färg är inköpt redan så det ska räcka till ommålningen av det gamla skrivbord jag ska få ta hem från mammas lägenhet. Det ska bli så fint så :)

Sen ska jag tillbringa resten av dagen med att flyttstäda lägenheten som jag inte bott i... Tur den är sprillans ny och oanvänd, det gör ju städningen så mycket enklare. Micro och ugn är t.ex. helt oanvända! Ganska galet.

Till veckan som kommer nu blir det fullt ös. Bokslut på jobbet, flyttfix och självaste flytten - som jag just nu inte vet exakt när den blir. Eventuellt blir det så tajt att jag måste låna flera släpvagnar att ställa mina möbler i övernatten mellan onsdag den sista och torsdag den 1a. Jag hoppas hoppas hoppas att jag får ett samtal som säger att jag får flytta in mina möbler på onsdagkväll, om det så än är klockan 23 på kvällen!

Ha en fin Söndag!Sov gott min fina lille Knopp


Jakten på rätt kulör


(bild från viivilla.se)


Jag är på jakt
efter väggfärg till min nya läga. Vardagsrummet som med skjutdörrar kan bli både v-rum och kontor/gästrum ska få samma färg tänkte jag, eftersom de sitter ihop som ett. Jag tänkte först att jag ville ha vita väggar, men nej - nu har jag tänkt om. Eftersom jag har mestadels vita möbler, så vill jag inte att de försvinner helt mot väggfärgen. Istället ska jag nu försöka jaga rätt på den här väggfärgen som ni ser på bilden. En ljust grå ton.

Fint va?  :)

Tårta


                                 
Lagfoto Boda Borg 29/5 - familjedag

I torsdags blev det tårta x 2 hos pappa som fyllde 60 år. Vid eftermiddagsfikat på jobbet igår bjöds det tårta igen och för att runda av kvällen lite blev det ytterligare två tårtbitar hos Fia som firade sin födelsedag igår. Jag är proppmätt på tårta nu! Men det ligger ju helt i linje med mitt kostcirkeltänk, så det funkar för mig :)

Idag ska jag ge mig iväg bortåt Timråhållet, där min arbetskamrat T bor. De har 7 veckors irländska settervalpar just nu, så vi är ett gäng som ska dit och gosa lite med de små fyrbenta och även fika lite. Men om det bjuds tårta, så kanske jag står över idag... Bara kanske.


1 månad kvar

Nu börjar det nästan dra ihop sig. Snart dags igen att bära och bära. Men efter den här flytten tänkte jag att jag ska ha flyttat klart på ett tag! Så jag hinner känna att jag har ett HEM :)

Jag saknar att baka... goda onyttiga smarrigheter... Hoppas verkligen jag får en bra ugn i nya lägan! Då ska jag göra comeback igen.

Nu klarar jag inte längre att nonchalera min kurrande mage. Time to cook some dinner. Hejsan.

RSS 2.0