Mysdag

Idag har jag haft en mysdag och känt massa "inför-jul-stämning" ..  

Jag har varit och hälsat på min vän Micke och hans stora långnäsor.. Där blev jag bjuden på god mat och lite friend-talk. Ni som inte varit ut till deras gårdbutik (strax innan Skatan, Njurunda)  måste ta Er en tur nu innan jul..  Har ni inte hunnit komma i julmys-stämning innan, så garanterar jag att ni har massor när ni åker hemåt igen!  Strosande bland alla fina saker och med den bästa julmusiken ljudandes i bakgrunden kan man inte låta bli att drömma sig bort till pepparkaksbak och julemys...


Väl hemkommen stod T redo inför kvällens spelning - så jag fick direkt agera privatchaffis.. Viss lyx ingår även för honom


Sen har jag sprungit fram och tillbaka här hemma i lägenheten och pysslat som en besatt.  I LOVE JULEFIX..! Här ser ni några bilder som jag tagit ikväll..  Har fixat massa mer, men det tänker jag inte visa. Sådeså.  Men nära och kära, vänner och bekanta, får väldigt gärna komma och hälsa på å se det live istället . Ni är så välkomna!



Shopping

Hade så trist all by my lonesome tidigare idag, så jag tog och brände ut en sväng till Birsta. Mitt dagis.  Lite ögonshopping har ju aldrig skadat själen. Inte min i alla fall...


Jag kom hem med lite smått som jag inte kunde motstå...  Jag har bara JUL på hjärnan idag!  Längtar till söndag när man får bärnna på lite med adventsstakar osv..






Har även köpt en Amaryllis - min favorit!  ...men den får man ju vänta lite på... 






En röd kudde med hjärtmönster på....  Julmys?




Julpyssel anyone?


Det är så mycket jag skulle vija "pyssla till" nu inför advent och jul...   Men det skulle ju liksom va lite roligt med pysselsällskap.. 

  • Baka pepparkakor - både att äta och att pynta med kristyr m.m..
  • Göra smarrig julkola
  • Göra egen julkrans till ytterdörren
  • Göra egna julkort
  • Sy egen julgransmatta?
  • M.m. m.m. m.m...



Något jag måste inhandla är pepparkaksformar - jag har åkt snålskjuts på mamsens formar tidigare :)

Visa stor bild

Hela det här gänget för en tjuga på Biltema!  Ja, ni läste rätt... Biltema.


Tisdag

Tack snälla Polman för att blåsten taggat ner sig..!   Både Knopp och Gucci har haft bekymmer att stå på bena när de värsta vindpustarna tagit i. Hihi..

Jag har idag avslutat genomplöjningen av en 550 sidor god bok. (Varför säger man "god" bok? Man smakar ju inte...)
Boken jag nu läst är "Är det någon där?" av Marian Keyes.  Som alla hennes tidigare böcker trodde jag att jag signat upp mig för 550 glada lättlästa sidor med ett lyckligt slut. Men den här boken var faktiskt lite annorlunda än de jag läst tidigare..  Visst, den var lättläst och underhållande  - men allt var minsann inte en dans på rosor..  

Kort sagt - man ska vara rädd och tacksam om det / de man har....







Nu ska jag och långnäsorna ut på en promenad - å sen väntar ett premiärbesök hos Soffi  Hellen m.fl. ska också dit och vi ska mumsa på SUUUSHIIII!!  Gaah va gott! Det var nog ett par månader sist för mig nu..  På tok för långt uppehåll för en sann sushioholic som jag är..

Mera vill ha... :)

Titt så fiiiiiiiiiiina kuddfodral till jul!!   Vill ha vill ha vill ha!  Nu bara MÅSTE jag ge mig ut till Fredrik & Micael som säljer dessa, samt mycket mycket mer fina saker..

Paxar du till mig kompis....? 









Båda bilderna ovan lånade av Fredrik & Micaels blogg

Smart tjej

Jag blev hemma allena igårkväll också..  Stjärnor på is byttes senare av mot den gamla filmen Lida som jag inte sett på tusen år.

Jag fick i alla fall i mig hela kostcirkeln igår med chokladmuffins, chips och tortilladip samt saltade och rostade cashewnötter.  Dock inte allt samtidigt utan fint fördelat över hela dagen.  Behöver jag nämna att jag mår som jag förtjänar idag?

Gårdagens sena kväll avslutades i sängen med TVn på..  Fastnade i en skräckfilm där bl.a en tjej klämde en stor finne som hon märkte att hon fått under natten - varpå tusentals spindlar pluppade upp när hon klämde..!?  Å titt som tätt dök det upp en såndär otäck mörkhårig tjej precis lika som i filmen "The Grudge".  SCARY!

VARFÖR ser jag skräckfilmer när jag är ensam...??  Gissa vad jag drömt inatt...

Smart tjej...


Saturday...

Det blev alt. 2 igår för mig. Hemmakväll framför TV:n...  Å fläckvis under kvällen och natten - chaufför.

Jag sitter nu här med samma bekymmer som igår.  Fest kontra hemmakväll. What to do??


Finally Friday!

Även om man är, som jag just nu, "ledig" varje dag  - så känns det lite speciellt ändå när det vankas helg..  Äntligen fredag!

Jag kom nyss hem från en liten Birsta-tripp med mamsen.  Å med mig hem följde en ny doft - den jag snusat på förut och berättat om här, men som jag då skrev fel på...  Jag skrev ju att det var Puma Flowing, fastän den nya doften heter Puma FREE Flowing..  Liten med ack så betydelsefull skillnad..!  Jag tycker den luktar jättegott i alla fall å jag hoppas T tycker detsamma när han får känna en wiff av den.  







Nu ska jag ta och bestämma mig hur min fredagkväll kommer arta sig. Jag är ju gitarränka ikväll så möjligheterna för mig är som följer;


Alt 1:   Piffa till mig och gå ut på Oscars 30+...?


Alt 2:   Stanna hemma och se IDOL följt av en romantisk drama-film?


Jo jag undrar jag.... 



...

Usch.. jag får ibland stunder då jag känner mig så "misslyckad".  Jag har ju liksom inte åstadkommit nånting i mitt liv så här långt...  Bara lite fristående kurser på högskolan, men ingen färdig examen osv...

Jag som tycker så mycket om att plugga och har faktiskt, tro det eller ej, lätt för mig att lära.  Men jag har nu i hela 32 år klurat på vad jag vill bli när jag blir stor... å jag är liksom fortfarande bara öppen för förslag..!?!?


Tänk så skönt för dom som VET vad de vill bli och göra med sina liv.  Jag är helt ärligt avis på alla ni som vet...  ni som direkt kan svara på frågan;

-" Å vad ska du bli när du blir stor då?"

Som en barndomsvän till mig svarade....

- " Jag ska bli brandbil"




Det börjar röra på sig?


Tro om det börjar röra på sig i mitt jobbsökande nu...? 

Telefonen ringer.....   


Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha!


Estee Lauder Pure White Linen



Please?  Tomten?

Hårdrock och dansband

Jomen visst fick jag sällskap in i dimman i lördags..!   Vi blev en blandad kompott av folk på en jätterolig förfest. Jag låg dubbelvikt av skratt mest hela kvällen!  Många sida-samla-sida-steg...  Det styrdes upp hårdrock ur högtalarna och godrinkar i glasen. Bite-Line-pizza i näven och dans i benen. Det bjöds även på ett par sidekicks i form av mandarinshots, som framkallade gåshud över hela kroppen, samt dansbandslåten "Elaine" med inga mindre än Sven-Invars!  haha    


Jag tror och hoppas att det inte skapades några bildbevis från festen...



När vi var som snyggast tog vi en taxi ner till Aveny. Mer hårdrock väntade...  Bandet Easy Action spelade och baren "bjöd på"  x antal flera go-drinkar som smakade piggelin-glass! 


Lördagkvällen slutade med att jag druttade nerför trappen i snön på den avslutande kvällsrastningen av långnäsorna. Tänk att benen höll ända dit i alla fall... 




Söndag:

Åt McDonald's- frukost kl. 22.15................................ 


Update

Ja hörrni, det går fort i hockey...

Här hemma lunkar dagarna förbi i en stillfront. Ett orosmoln drar dock över oss och verkar ligga kvar ytterligare några dagar som det ser ut. Knopp är dålig och hur jag än försöker får jag det inte att vända tillbaka.. än..  Här hoppas jag på friskare vindar snarast möjligt. På jobbfronten syns intet nytt, men efter regn kommer solsken säger alla. Idag lördag råder det just nu stiltje hos mig,  men jag letar febrilt efter sällskap till ikväll -  för jag har sån lust att ge mig in i dimman....


Guess what! I got my rock moves, and I wanna show you tonight...?

Image:FunhouseAlbum.jpg
LOVE PINK!

Livstecken

Jamen jorå, jag lever. Jag är bara inne i en väldigt "hundig" period med massa hundträning - å då uppdaterar jag min hundhemsida desto oftare än den här...   Det liksom bara blir så.


Jag har nu snart avverkat min första arbetslösa vecka. Fortfarande inget napp på något nytt jobb - men det är bara att fortsätta söka och hålla tummen gissar jag..


Till helgen ska jag försöka umgås med the twinbrother så mycket jag får chans. Vi ses ju inte så ofta nu för tiden... Han kommer i alla fall hem över helgen och vi ska bl.a. äta fredagsmiddag hos mamsen när han kommer hit och sedan tillsammans åka ut till pappa på söndag och fira fars dag.


Sen har jag har fått ett (återkommande) dille på den här kameran. En Nikon D80. PLEEEASE kan jag inte få den av jultomten i år?? Vill vill vill vill....    Men tror tyvärr att det är riktigt galet dåliga odds på det....


Nikon D80

RSS 2.0