Boksignering


Fredrik signerar sin bokEn av besökarna som ville tala med coachen.Åsså fick ju jag en personlig signering också :)


Idag efter jobbet åkte jag och Fendi direkt till butiken Djurmagazinet. Jag hade blivit ombedd att fotografera lite när Hundcoachen, Fredrik Steen var på besök och signerade böcker. Ni känner kanske igen honom från TV4-serien med samma namn.

Fendi gick mest och försökte stjäla gotta ur alla hinkar med snarra överallt, medan jag pratade hund och fotade -lite sådär omvartannat.

Ikväll väntar jobb. Igen. Bokslutstider...Barnsligt förtjust


Vill ha - NU

Barnsligt förtjust. Nästan kär. Min absolute favorit. Bon Jovi - särskilt Jon Bon Jovi himself. För er som känt mig lite längre vet att detta inte är någon nyhet. Jag kan som inte låta bli. Det går aldrig över. Men nu kommer det nog snart bli en period av nykärskänslor igen - för ett nytt album är på gång och första singeln ljuder redan nu och då i svensk radio.

Äntligen!

ChockerNu börjar jag
bli lite rädd för min hälsa. Jag har tagit upp ett beteende som inte är likt mitt nuvarande jag på långa vägar. Jag är så smått i chock. Måtte det inte vara nåt allvarligt. Orsaken är att jag ikväll, för andra kvällen i rad (!) har varit ute på en löptur. Igår blev det Ryggis-spåret och idag blev det Södermalms härliga backar som fick breda väg för mina vägvinnande, friska, pigga, starka och så småningom trötta steg.

Det jag absolut skulle behöva om denna dilleidé väljer att bli långvarig - är att införskaffa ett par nya löparskor. Mina är slut. Precis som jag...

Men mest troligt och förhoppningsvis går detta chockryck över ganska snart. ;)(bild; Nike.com)


Blogginspiration zero

                   


Ja.
Nu är det väl ett par veckor sedan jag skrev några rader här igen. Jag har som just ingen blogg-inspiration för da'n. Don't know why, men det kommer säkert tillbaka igen. Jag är ju lite av en periodare inom allt möjligt har jag märkt med åren..  :) Sen är det ju inte säkert nån läser det jag bladdrar om här ändå, så det kanske är shit the same?

Förra helgen skrällde jag till och kammade luggen lite och gick på lokal. Bandet "Farbror Fläsk" spelade på Stadshuset så jag och T gick ner en sväng. Jag gillar inte den lokalen alls, det känns som på tok för mycket skolbalskänsla där. Men fina Vera sprang jag på en sväng i alla fall, så kvällen fick den bonus den behövde! The picture ovan är helt olagligt stulen från hennes blogg ;)

Det har varit mycket jobb senaste veckorna och lär så förbli framöver också. Jag har även fått leka sjuksyster igen åt min långnäsa Gucci. Han blev ju dålig igen och opererades i onsdags för andra gången på en månad. Lillstackaren ♥  Men nu hoppas jag att det får vara nog med hälsobekymmer och att han repar sig fort.

Idag har jag och T varit en sväng på Birsta. Jag kom hem med två stickade polotröjor, my favourites. Men jag vet inte om jag missbedömde och chansade helt fel på storlek, eller om jag helt enkelt ätit för mycket goda såser på sistone.. haha  Byta storlek måste jag i alla fall försöka göra, alternativt börja ett nytt liv. Jag tror alternativ A är det som är troligast i mitt fall...

Vi ses!


En utställningshelg


Fendi förbereds för bedömning på bordetKan ögon blöda
? Det känns som mina gör det just nu. Är så himla galet trött efter dessa sista par veckor... Att på helgen sen bege sig på hundutställning i dagarna två gör mig inte heller piggare.. Tänk om det ändå fick vara Söndag imorgon.

Igår ställde jag dock inte ut någon av mina egna hundar fö Gucci är ju "sjukskriven" , Fendi är för liten och Knopp för gammal :) Istället hjälpte jag bara till att visa X antal andra shelties på Nordichallens stora hundutställning. Roligt, men huualigen vad trött man är när man kommer hem!

Idag var det utställningsdag nr 2, en specialutställning arrangerad av Svenska Shetland Sheepdogklubben - där min lilla Fendi skulle få göra sin premiär i babyvalpklass. Hon skötte sig som en liten sessa hela dagen och av en stor grupp tikvalpar blev hon placerad som nr 2 ♥

NU bär det av till sängs.

Update

Tänkte skrälla till med ett kort inlägg... Jag är så himla trötter. Det känns som om det varit jobb dygnet runt den här veckan.

Jag kan också meddela att Gucci fortsätter må bättre och bättre för var dag som går. Det märks på honom att han är mycket gladare än på länge! Min goa långnäsa ♥

I lilla Fendi har jag fått en vovve som kommer ge mig ett och annat grått hårstrå, eller arton… Hon är överallt och ingenstans. Men en sak är säker, det hörs var hon är! Det enda hon inte riktigt hör är mina önskemål… Idag när jag kom hem på lunchen hade hon även börjat restaurera en köksstol. Till det sämre tyckte jag, men hon verkade nöjd med sitt verk. Likaså hade hon funnit det lämpligt att hoppa upp på vardagsrumsbordet och ändrat designen på ett stort blockljus. Det låg stearinsmulor över hela bordet, så hon verkar ha tagit sig god tid och varit noga med det hon hade tagit sig för.  Å jag som INTE ville ha en inredningsintresserad valp…


RSS 2.0