Mayflower goes bananas!


Lilla söta Mayflower med spring i benen - 3 månader gammal


Igårkväll var jag ut till min pappas gård på Alnö och fotade deras minihästar. Lilla Mayflower som nu är 3 månader börjar bli fina ladyn! Det kommer inom kort massa nya foton på deras hemsida som är under uppbyggnad...  Välkommen att titta in! http://blacksmithminis.se


En semesterdag...


Sötnos


Mor och son


Fendi letar Kina


En snyltgäst


Efterrätt


You gotta' do what you gotta' do...


Ögonfröjd


En sorts kärlek


Slut


En semesterdag.
Min bästa vän. Hennes son. Deras stuga. Ett gäng hundar. God lunch. Skog. Vatten. Promenad. Kan det bli bättre?

Ringrostig


Efter en 4-dagars

agilitytävling i varierande väder så känner jag mig nästan bakis idag. Trött, seg och eländig. Detta till trots har jag ikväll suttit och jobbat på en mer up-to-date blogglayout till söta Anna och Felicia. Jag känner mig väldans ringrostig på det här kan jag lova - jag har ju inte grejjat med layouter nu på flera månader... Å på vissa saker har jag minne a la Goldfish.  


Nu tror jag bestämt det e dax för sängen...

Lilla Fendi ♥



Tack för alla fina kommentarer om mina cupcakes! Glad jag blir!

Idag har jag varit ute i Myrbodarna och hälsat på min vän Micael. Eftersom solen sken så passade vi på att fota lite... hundar såklart.

Här ovan ser ni dagens foton på min lilla valp Fendi. Sötnos! 

Imorgon och hela helgen väntar agilitytävlingar med Gucci på Bergsåkers IP. Håll tummen för uppehållsväder...

Mera bak!


Jag kunde inte
låta bli...  Chokladmuffins med chokladsmörkräm och lite ministrössel on top. Mmmmm GODA!!!  

Inspiration



Jag har en rosa
jättesöt receptbok som jag då och då bläddrar i och drömmer mig bort i sockerchockens land... Den är skriven av Sue McMahon, men översatt till svenska. Jättebra recept och inspirationsbilder till fina cupcakes - för både stora och små. Bara boken är som en karamell!

Idag ska jag passa på att åka till Östanå och träna agility medan det är regnuppehåll.

Ha en fin Tisdag!

Baka baka liten kaka



Ja man blir ju inte sådär

jättesugen på att vara ute i det här vädret. Så idag har jag istället varit inne och städat och bakat lite. Bakverken blev kanske inte så väldigt fina skapelser, men goda blev dom!  Såpass att jag inte mår särskilt bra just nu...

Nu ska jag ge mig på ett försök att formatera om min dator. Det innebär att jag tappar alla program osv, så viss risk finns att jag "försvinner" nu ett tag tills jag raggat ihop allt igen.

Ikväll blir det lax med potatis och romsås till! Mumma!

Ris och ros :)




Tänk sån tokfiffig
rubrik jag kom på till det här inlägget oj oj.

T och jag har idag varit en sväng ut till Birsta. Vi hann med en repa på IKEA, Media Markt, Elgiganten och slutligen Plantagen. Det sistnämnda stället fick jag besöka på egen hand, medan T hellre gick en sväng på K-rauta alldeles intill.

Jag har idag köpt hem lite fler glasburkar, eftersom jag har bestämt att "flytta fram" delar av skafferiet fram på bänken - då i dessa burkar är det tänkt. Ris, pasta, mjöl, socker, kakao bl.a. hör till de som kommer få första parkett. Dels för att det är fint, dels för att det är så dåliga originalförpackningar som bara läcker och stökar ner i skafferiet.

Från Plantagen köpte jag med mig lite mer sommarblommor. Dahlior i rosa nyanser, vit hänglobelia och en  söt Rosen-Lisa. Lilla Lisa är den enda som får bo inne och hon är tydligen en korsning mellan "Ros och Lyckliga Lisa". Jättesöt! Hon har massa knoppar just nu och jag kan bara tänka mig hur hon kommer se ut när de slår ut! Hoppas hon överlever nu bara... 

♥ på tråd...


Jaha
så har man varit uppe med tuppen igen och börjat dagen med en promenad med långnäsorna. Jag kan inte skryta om nåt särskilt högt tempo när vi är ute och går, för Fendi liksom har så mycket att göra längs vägen. Tempot kommer väl så småningom.

Vet inte riktigt vad den här lördagen kommer att bjuda på exakt, men jag lurar på att ta en tur upp till stugan och hälsa på T & Co som är där och renoverar för fullt. Hela veckan har dom varit igång och fejjat. Tror det blir riktigt mysigt där när det blir klart! Själv håller jag mig mest undan och har SEMESTER!

Home Sweet Home



Kl. 08.00

masade jag mig ur sängen imorse och det bar direkt ut på gräsmatten en sväng som vanligt. Fendi får alltid gå på toa först. Har jag förresten berättat om Fendi här? Kika in på min hundiga sida http://faldarello.com så ser ni vem jag pratar om. Om ni vill.

Jag rivstartade dagen direkt med att klippa gräset. Det var på gränsen att klipparen orkade med den här gången, en lie hade nog varit bättre på sin plats på vissa ställen... Det är som ett gympass att klippa den här lilla mattan, eftersom vi har vår dos av Södermalms härliga branter mitt i "vårt" gröna.

Efter en dusch kom min kompis Sara o hennes toksöta gullunge Herman och hälsade på. Vi hade bokat en tur ut mot Njurundatrakterna för lite loppisjakt och en planerad shopping för mig. Jag hade spanat in ett kviltat täcke som jag kände att jag bara måste köpa idag. Å det gjorde jag. Den ska så småningom få sin plats i min korgstol, i sovrummet.

Korgstolen (den vita) och ett gammalt skrivbord (som ska målas vitt) är på G hemifrån min mamsen, men jag tänkte att jag skulle vitmåla väggarna i sovrummet innan jag kommer dragandes hem med mer nygamla möbler. En säng med gammalt hyllplan över, två sängbord, skrivbord och stol, en korgstol och en gammal vitmålad träpiedestal med blomma är det tänkt ska få plats därinne när alltsammans är klart. Dit är det en bit...

Vad tycker ni?


Jag är kluven
om jag ska ta bort den här bloggen helt och kanske göra min faldarello-domän lite mer allround istället. Inte BARA hund liksom...  Just för dagen är det  ju den sidan den som uppdateras flitigast, men vem vet om jag kanske gör comeback med bak o stök på den här sidan igen? Jag vill egentligen helst inte radera den här i alla fall, eftersom den ju liksom är en dagbok av det senaste året.  Lite roligt att ha kvar kanske.

Dessutom vet jag att det är väldigt olika "publik/läsare" på respektive sida. Hur ska jag göra? Vad tycker ni?

Visar lite dagsfärska bilder hemifrån idag.. Jag har kommit in i en fixa-hemma-period igen. Tror sovrummet ska få sig en omgång som nästa projekt...  Man har ju tid till sånt när man har SEMESTER!

Nu bloggar jag vidare på www.faldarello.com



RSS 2.0