Till eventuella gästerIKEA har någon slags Cirkus-REA just nu, och jag kunde inte låta bli att slå till på en vit Hemnes dagbädd! Den är tillfälligt nedsatt från 3595 kr till 2495 kr och det tyckte jag var toppen. Just nu ligger den kvar i sina tre stora tunga kartonger här hemma, men jag hoppas snart kunna styra upp hjälp att montera ihop den. Nu har jag fin sovplats till eventuell gäst eller två! :)  Å fin blir den på den plats jag tänkt, det vill jag lova.

Midsommhelgen spenderades med tvillingbror och hans flickvän. Vi lagade god mat och jag bakade en härlig marängrulle med grädde, jordgubbar och passionsfrukt. SÅ god!!

Två dagar kvar nu till semester!

KokostopparDagens Kokostoppar, doppade i ljus choklad!Någon gång
ska alltid vara den första, och idag var det första gången jag testade att göra kokostoppar! Jag har alltid tyckt att de ser så söta ut att servera på kalas och de var riktigt plättlätta att göra. Själv är jag ju egentligen inte alls någon fantast av kokos... men jag tror att dessa går riktigt fint hem i barnmun! :)


Svalkande aktiviteterJa när temperaturmätaren står på 30 grader, då gäller det att hitta på svalkande övningar för både folk och fä. Jag kan nog inte minnas att jag någonsin badat före midsommar - men igår blev årets badpremiär avklarad!  :)

Snapshots av mitt hem


Vilka är ni?


Bild och cupcaketräd från ClasOhlson. Finns i grå och rosa, där jag valde det sistnämnda.


Sen stan brann. Så länge sen är det ungefär sen jag skrev här, men ändå är det några som kikar in här för att leta liv - ser jag i statistiken. Beundrar ert tålamod... :)  Jag undrar vilka ni är?

Jag kan ju skrälla genom att skriva några fler rader nu när jag väl är inloggad.

Hund. Min fritid utöver jobbet består mest av hund och hundträning i alla möjliga former, och som jag sagt förut - så skriver jag om det på www.faldarello.com

Jag har fixat lite sommar hemma också senaste veckan, så nu har jag en liten cafémöbel på balkongen som väntar på soliga dagar och nybakat gofika.

Appropå gofika, så lyxade jag till det idag och köpte mig ett muffinsträd - som på bilden ovan. Nu blir det liksom lite roligare att servera dem, när det blir lite tårtlikt! :)

1 månad kvar nu, sen semeeeester - i 3 härliga veckor!

RSS 2.0