With sprinkles on top...
Dessa var goda
må ni tro. Choklad/marshmallow-cupcakes med sprinkles on top. Mums! Jag ska testa lite mintsmak i frostingen nästa gång, så blir det lite after-eight-känsla. Gott? Jag tror ja...

Ugnen i nya lägan verkar funka fint, gräddar jämnt och bra. Jag ska testa och baka lite annat i den också innan den får helt grönt ljus :)

Vill ni ha baktips? Jag säger bara - MARSHMALLOWFLUFF! Endast fantasin sätter gränsen.


Äntligen helg

Den här veckan har känts ovanligt lång. Det kanske beror på de föregående två 6-dagars arbetsveckorna som satt sina spår, vad vet jag. "Det kommer efter som Arbogaölet", som min morfar brukade säga...  :)

Den här veckan har jag fått min nya HTC Wildfire levererad! Jag håller nu på och bekantar mig med finesser osv, och det är ju alltid roligt med nya leksaker.

Jag har även idag fått en annan, för många lite annorlunda, leverans. Kalvklövar. De ligger nu nedfrysta i väntan på att jag och Fendi ska bege oss till skogs och träna viltspår/eftersök. Jätteglada nyheter i Elaines värld, som info till er som nu sitter med rynkad  näsa och ögonbryn efter att ha läst de senaste raderna..  ;)

Trevlig helg!

Till mig!
I flera år nu har jag harvat omkring med dåliga telefoner, en efter en annan som jag oftast ärvt av Tompa när han skaffat sig en ny. De har länge varit opålitliga och dåliga, men jag har som inte unnat mig att köpa mig en ny. Tills nu! Jag har precis klickat hem en brand new HTC Wildfire - VIT! Yay!

Imorgon väntar jag besök av några vänner som inte tackar nej till sötsaker. Jag har lovat duka upp med diverse bakverk, så vi får se om jag så småningom visar er några bilder av kalaset.

Trevlig kväll!

RSS 2.0